Chambres separées

Rum för sällskap, stora som små

Vi på W by Wijnjas tror att det bästa sättet att uppleva något riktigt gott är tillsammans med vänner, nära och kära. Oavsett om ditt sällskap är stort eller litet vill vi kunna erbjuda möjligheten att skapa upplevelser under de former du föredrar – i öppna salar eller slutna rum.

Samtliga våra chambres separées är kostnadsfria att boka. De rymmer 8 till 40 personer. De har sina egna unika utseenden och teman, men förmedlar samma känsla av inbjudande gemenskap.

Söker du en oas i Stockholm för ditt företag, födelsedagsfirande, eller någon annan festlighet som förtjänar avskildhet, så har du kommit rätt.

För 20-40 personer

W I J N K Ä L L A R E N

W I J N K Ä L L A R E N.

Vårt största rum ramas in av lagrade vinflaskor, varma nyanser av rött och levande ljus. I den historiska vinkällaren, där vi sedan starten har bjudit till fest, håller vi vin- och ostprovningar.

Passar för sällskap på 20-40 personer.

För 10-20 personer

M E D E L H A V S R U M M E T

M E D E L H A V S R U M M E T.

I vår del av Côte d’Azur bjuds medelstora sällskap in till att inspireras av varmare breddgrader och alla de känslor de för med sig. Den perfekta platsen för att avnjuta sydfranska viner och allt därtill.

Passar för sällskap på 10-20 personer.

För 8-12 personer

K L U B B E N

K L U B B E N.

Genom historien har klubbrum varit mytomspunna, hemliga och exklusiva. Hos oss gör vi dock ingen hemlighet av att alla är välkomna, oavsett om man vill dricka något enkelt eller exklusivt.

Passar för sällskap mellan 8-12 personer.

För 8-14 personer

V A L V E T

V A L V E T.

I Valvet, som har tagit namn efter sitt välvda tegeltak, kan du och ditt sällskap låsa undan er från resten av omvärlden och vara helt ifred. Söker du total avskildhet för din tillställning är Valvet rummet för dig.

Passar för sällskap på 8 – 14 personer.

För 12-30 personer

M A T S A L E N

M A T S A L E N.

I Matsalen omges sällskapet av lagrade vinflaskor, men i en något mer intim stil. Belysningen kommer huvudsakligen från levande ljus som skapar en magisk atmosfär.

Passar för sällskap på 12-30 personer.